StratenmakersStratenmakersStratenmakers
 
 
 

Stratenmakers

De stratenmakers van stratenmakersbedrijf Broeren BV hebben de afgelopen decennia ontelbare kilometers bestrating aangelegd. Dit vakgebied maakt in het heden deel uit van een pakket aan diensten dat behoort tot het bouw- en woonrijp maken van gebieden, voor opdrachtgevers als gemeenten, overheidsinstellingen, aannemers, architecten en bedrijven.

Bestrating en natuursteen bestrating

Onze stratenmakers zijn niet alleen gespecialiseerd in 'standaard' bestratingen. Ook de steeds grotere vraag naar natuursteen bestrating beantwoorden wij graag. Het werken met natuurproducten is een vak apart. Natuursteen is niet vormvast, wat het leggen ervan lastiger maakt. Stratenmakersbedrijf Broeren BV heeft de kennis en ervaring in huis om uw natuursteen bestrating perfect te leggen. Kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau staan hierbij voorop. 

Stratenmakers met veel ervaring

Broeren BV is sinds 1984 gespecialiseerd in het maken van straten. Onze ervaren stratenmakers leiden jaarlijks ook enkele nieuwe jongen stratenmakers op en geven zo hun kennis en ervaring door. 

Onze medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zich te specialiseren in een specifiek vakgebied (rioolwerkzaamheden, natuursteen bestrating etc.). Om wat voor werkzaamheden het ook gaat, bij straatmakersbedrijf Broeren BV kunt u rekenen op vamanschap, service en kwaliteit.