Geld verdienen leer je op straat.

Stagiaires en BBL-ers

Bij Broeren Civil Solutions wel! Wij verdienen ons geld met werken aan de straat. Wil jij tijdens je BBL-opleiding praktijkervaring op doen of zoek je een stageplaats? Wij zijn een erkend leerbedrijf en zoeken leergierige aanpakkers als jij. 

Jij past bij ons als je:

  • Een paar sterke armen hebt en weet van aanpakken
  • Sociaal bent en graag in de buitenlucht werkt
  • Graag wil leren.

Wij bieden jou:

  • Een prima salaris, ruim boven CAO
  • Dagelijkse begeleiding van een ervaren stratenmaker
  • Een interne opleiding
  • Een zeer betrouwbare en sociale werkgever: afspraak is afspraak.

Over ons

Broeren Civil Solutions is een echt Tilburgs bedrijf en bestaat sinds 1980. Wij hebben jarenlange ervaring in weg- en waterbouw en staan voor goede service en hoge kwaliteit. Onze projecten zijn altijd in en rondom Tilburg. In onze organisatie heerst een prettige en informele werksfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Met gepaste trots durven we te zeggen dat wij één van de meest sociale bedrijven van de regio zijn. Al onze collega’s dragen elke dag opnieuw een steentje bij aan een mooiere, schonere stad en werken samen aan de meest uitdagende en interessante projecten. Zonder hen zou ons bedrijf niet kunnen voortbestaan en daarom investeren wij graag in onze mensen. Niet alleen met een goed salaris dat wel 10% boven het CAO ligt, maar ook omdat wij oog hebben voor jouw kwaliteiten en zorgen dat jij bij ons op de juiste plek zit. Heb je het vak van stratenmaker onder de knie en wil je meer? Je kunt zelfs doorgroeien naar voorman, Broeren Civil Solutions is namelijk een erkend leerbedrijf en biedt jou de opleiding en begeleiding die jij nodig hebt.

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? 

Voor sollicitaties en meer informatie over de functie kun je contact opnemen door te mailen naar info@broerenbv.nl t.a.v. Petra Peijs of telefonisch contact op te nemen via 013-4555455.