Het geld ligt op straat.

Leerling stratenmaker

Bij Broeren Civil Solutions ligt het geld op straat. Niet letterlijk natuurlijk, maar wij weten dat met hard werken aan de straat je goed geld kunt verdienen. Het mooie van ons vak is dat we veel variatie in ons werk hebben en dat daarom geen dag hetzelfde is. Wij zijn op zoek naar aanpakkers die het stratenmakers-vak willen leren.

Jij past bij ons als je:

  • Een paar sterke armen hebt en weet van aanpakken
  • Sociaal bent en graag buiten werkt
  • Graag wil leren.

Wij bieden jou:

  • Een prima salaris, ruim boven CAO
  • Een interne opleiding tot stratenmaker
  • Een zeer betrouwbare en sociale werkgever: afspraak is afspraak.

Over ons

Broeren Civil Solutions is een echt Tilburgs bedrijf en bestaat sinds 1980. Wij hebben jarenlange ervaring in weg- en waterbouw en staan voor goede service en hoge kwaliteit. Onze projecten zijn altijd in en rondom Tilburg. In onze organisatie heerst een prettige en informele werksfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Met gepaste trots durven we te zeggen dat wij één van de meest sociale bedrijven van de regio zijn.

Al onze collega’s dragen elke dag opnieuw een steentje bij aan een mooiere, schonere stad en werken samen aan de meest uitdagende en interessante projecten. Zonder hen zou ons bedrijf niet kunnen voortbestaan en daarom investeren wij graag in onze mensen. Niet alleen met een goed salaris dat wel 10% boven het CAO ligt, maar ook omdat wij oog hebben voor jouw kwaliteiten en zorgen dat jij bij ons op de juiste plek zit. Heb je het vak van stratenmaker onder de knie en wil je meer? Je kunt zelfs doorgroeien naar voorman. Broeren Civil Solutions is namelijk een erkend leerbedrijf en biedt jou de opleiding en begeleiding die jij nodig hebt.

Ben jij de leergierige aanpakker die wij zoeken? 

Voor sollicitaties en meer informatie over de functie kun je contact opnemen door te mailen naar info@broerenbv.nl t.a.v. Petra Peijs of telefonisch contact op te nemen via 013-4555455.