Over onsOver onsOver onsOver ons
 
 
 

Over ons

Broeren BV is in de jaren zeventig opgericht. Het bedrijf vestigde zich in 1984 op industrieterrein Oost aan de Watermanstraat in Tilburg. Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuw pand aan de Orionstraat.

Waren wij vroeger een echt stratenmakersbedrijf, nu bieden wij een breed scala aan diensten waarmee wij onze opdrachtgevers een totaalpakket kunnen bieden met het serviceniveau dat zij van ons gewend zijn.

Met 22 medewerkers in dienst en een groot aantal vaste, betrouwbare partners waarop wij altijd een beroep kunnen doen gaan wij elke uitdaging graag met u aan. 

Fairtrade Organisatie

Broeren Civil Solutions staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 
Fairtrade denken en handelen met oog voor het inzetten en gebruikmaken van duurzame producten en materialen. Betrokkenheid creëren om als bedrijf het label ´Fairtrade Organisatie´ met trots te mogen dragen.
 
Als bedrijf zijn we de eerste in Gemeente Tilburg die zich heeft aangesloten bij fairtradegemeenten.nl en de daarbij behorende werkgroep. De campagne streeft naar het vergroten van de vraag naar en het aanbod van fairtrade producten. Zij stimuleert dit door ondernemers, werknemers, inkopers en consumenten met positieve aandacht en publiciteit te belonen voor hun keuze voor fairtrade.
 
Bewuste keuzes maken in onder andere de inkoop van (werk)kleding, koffie en materialen is volledig geïntegreerd binnen onze organisatie en zorgt ervoor we het ´fairtrade gevoel ´ optimaal kunnen uitstralen. 
 
Ook samenwerken aan meer eerlijke handel? www.fairtradegemeenten.nl 
 

Veilig en duurzaam werken

Broeren BV is in bezit van het veiligheidscertificaat VCA en het procescertificaat ISO 9001-2008. Kwaliteit, veiligheid, goede arbeidsomstandigheden, welzijn en milieu zijn erg belangrijk voor ons. Het spreekt voor zich dat wij werken volgens de richtlijnen van de Arbo. Waar mogelijk bestraten wij handmatig, maar waar nodig werken wij machinaal. 

Ook opleiding staat hoog in het vaandel. Daarmee blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste technieken, zowel in theorie als in de praktijk.  

Erkend leerbedrijf + maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij denken ook vooruit. Wij zijn trots op onze status als Erkend Leerbedrijf. Er zijn altijd enkele leerlingen werkzaam in het leerbedrijf, waardoor telkens weer een nieuwe generatie vakmensen wordt opgeleid.

Tot slot zijn wij ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij proberen daarom een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door deze mensen voor ons te laten werken. Heeft u hier vragen over, schroom dan niet deze aan ons te stellen. Wij lichten één en ander graag toe.